Tur Hakkında:
Başlayan Fiyatlarla

Bodrum çıkışlı Kos aktarmalı feribot ile Symi Adası Turları

2 Gece - 3 Gün
2020 Haziran-Eylül  Çarşamba gidiş-Cuma Dönüş /Cuma gidiş-Pazar dönüş

Symi adası Yunan Adaları içinde en romantik olanlarındandır. Osmanlı döneminde Sömbeki adını almıştır. Adada inzivaya çekilen keşişlerin manastırlarının bulunduğu küçük koylar, vadilerde zeytinlikler, ayrıca birçok taverna bulunmaktadır. Birbirinden güzel plajları bulunan Symi adasında dar patikalar sizleri tarihin derinliklerine götürmektedir.

Tur ile ilgili Whatsapp ile bilgi alabilirsiniz...
Tur detaylarını, rotalarını veya ödeme seçeneklerini öğrenmek için...
  • Tur Hakkında
  • Rota
  • Fiyat
  • Detaylar
Rota Bilgileri

KOS - SYMİ 2 GECE TURU 2020

Bodrum çıkışlı Kos Aktarmalı 2 gece – 3 gün

HAZİRAN-EYLÜL
Çarşamba gidiş Cuma Dönüş /Cuma gidiş Pazar dönüş

A 1.Gün

Gümrük ve pasaport işlemleri için saat 08.00 de Bodrum  Cruise Port limanında olunuz.  Hızlı Katamaran ile sabah 09:15’de Kos’a hareket ediyoruz. Saat 09:35’de Kos’a varışınızın ardından serbest zaman.

B 1.Gün

Kos’tan Symi ’ye hareket edecek olan feribot saati 16:05 dir. ( lütfen 30 dk öncesinden limanda olunuz )  Saat 17:30 da Symi’ ye varış. Otelinize yerleşme,  geceleme Symi’de.

C 2.Gün

Sabah kahvaltısının ardından serbest zaman.Geceleme Symi otelinizde.

Symi adası Yunan Adaları içinde en romantik olanlarındandır. Osmanlı döneminde Sömbeki adını almıştır. Adada inzivaya çekilen keşişlerin manastırlarının bulunduğu küçük koylar, vadilerde zeytinlikler, ayrıca birçok taverna bulunmaktadır. Birbirinden güzel plajları bulunan Symi adasında dar patikalar sizleri tarihin derinliklerine götürmektedir. Bütün adalarda olduğu gibi Simi’de de ‘taksi tekneler’ bulunmaktadır. Pedi plajından taksi teknelerle Agios Nikolaos kumsalına ulaşmak mümkün. ‘Kutsal deniz’ anlamına gelen ‘Agia Marina’ da yine keyifli plajlardan biridir.

Simi’nin en çok görülmek istenen yeri Panormiti’de bulunan Moni Taksiharki Mikhail kilisesi Yunanlı denizcilerin hac yeridir.

D 3.Gün

Sabah kahvaltısının ardından Symi den Kos ‘a hareket edecek feribot için 45 dk öncesinde limanda olmanız gerekmektedir . Symi’den Kos’a hareket  saati  09:25  Saat 10:55’de Kos a varış

E 3.Gün

18:00’deki Kos –Bodrum dönüş Katamaranına   kadar serbest zaman . Gümrük ve pasaport işlemleri için saat 17:00 de Kos  limanında olunuz . 18:00’da Bodrum’a hareket ve 18:20’de Bodrum’a varış. Estamos Travel hizmetlerinin sonu.

Fiyatlar
İlave Ücretler
Seyahat Sigortası20 €
Vize Ücreti120 €

Yunanistan 2018 yılı itibari ile otellerde oda başına, müşterilerden çıkış esnasında tahsil edeceği yeni bir Gecelik Şehir Vergisi uygulamasına başlamıştır. Bu vergiler acente tarafından otele ödenemeyeceği için paket programlarımıza dahil edilememektedir.
Gecelik Şehir Vergisi:
1* ve 2* oteller için gecelik 0,50 € ,
3* oteller için gecelik 1,50 €,
4* oteller için gecelik 3,00€ ve
5* oteller için gecelik 4,00€ olmak üzere yolcularımız tarafından otelde çıkış sırasında ödenmesi gerekmektedir

Detaylar

DAHİL OLAN HİZMETLER
* Bodrum-Kos-Bodrum Hızlı Katamaran bileti
* Kos- Symi-Kos feribot bileti
* 2 gece Simi’ de seçilen otelde konaklama
* 2 sabah kahvaltısı
* Liman vergileri
* TURSAB Zorunlu paket sigortası

DAHİL OLMAYAN HİZMETLER
* Vize
* Yurtdışı çıkış harcı
* Öğle ve akşam yemekleri
* Rehberlik
* Symi liman- otel-liman transferi
* 65 yaş üstü yolcular için ilave edilecek olan 5 Euro Sürprim

PROGRAMA AİT BİLGİLER
Fiyatlar Euro bazındadır. Türk Lirası fiyatlar ödemenin gerçekleştiği gün geçerli olan döviz kurlarına bağlı olarak farklılık gösterebilir.
Yukarıda yazan fiyatlar, iki kişilik odada kişi başı konaklama halinde geçerli fiyatlar olup single (tek kişi) konaklama için fark uygulanacaktır.
Yunanistan Umuma Mahsus Pasaport için Schengen vizesi uygulamaktadır, en az 6 ay geçerli pasaportunuz ile birlikte vize evraklarını web sitemizden görebilirsiniz. YEŞİL PASAPORT için vize gerekmemektedir.
Pasaportunda Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti giriş damgası olanların Yunanistan’a girişine izin verilmemektedir. Böyle bir durumda oluşacak iptalden acentamız sorumlu tutulamaz.
Lütfen feribot saatlerinden 1 saat önce pasaport ve gümrük işlemleri için limanda olunuz.
Feribot saati değişikliklerinden veya iptallerinden acentamız sorumlu değildir.
Programımız sadece feribot bileti + otel rezervasyonu şeklinde münferit olup herhangi bir rehberlik hizmeti içermemektedir.
TL ödemelerinde ödeme günündeki Merkez Bankası euro satış kuru dikkate alınır.
2. Çocuk fiyatları otele göre değişmektedir. Lütfen sorunuz.