Tur Hakkında:
Başlayan Fiyatlarla

Bodrum çıkışlı feribot ile Kos Adası Turu 

1 Gece - 2 Gün

Turist ve kültür merkezi Kos adası, beyaz badanalı binalar ve pek çok restoran ve gece kulüplerine sahiptir.Mutlaka görülmesi gereken yerler arasında 2400 yıl önce Hipokrat’ın öğrencilerine ders verdiği söylenen Hipokrat ağacı ve 1800 yıllık leopar, aslan ve yunus gibi deniz canlılarının eşsiz motiflerinin bulunduğu Casa Romana’yı sayabiliriz.

Tur ile ilgili Whatsapp ile bilgi alabilirsiniz...
Tur detaylarını, rotalarını veya ödeme seçeneklerini öğrenmek için...
  • Tur Hakkında
  • Rota
  • Fiyat
  • Detaylar
Rota Bilgileri

KOS ADASI TURU 2020

Bodrum çıkışlı 1 Gece – 2 Gün

A 1.Gün

Sabah saat 08:00 da gümrük ve pasaport işlemleri için Bodrum limanında buluşma. Pasaport ve gümrük işlemlerinin ardından Kos Hızlı Katamaran ile sabah 09:15’ da hareket ve saat 09:35’ te Kos’a varışınızın ardından otelinize yerleşme. Geceleme otelinizde.

Tarihi kalıntılar bu modern tatil merkezi ile iç içe geçmiştir. Palmiye ve çam ağaçlarıyla süslü yasemin kokulu caddelerinde kafeler ve turistlik birçok dükkânın dışında Antik Roma Agorası, antik tapınak ve bir bazilikasıyla harabeler adaya gelen turistlerin en çok ilgi duyduğu alanlardır.2400 yıl önce gölgesinde Hipokrat’ın öğrencilerine ders anlattığına inanılan Hipokrat Ağacı da Kos Adasının karakteristik bir yerini teşkil eder.

B 2.Gün

Sabah kahvaltısının ardından, adanın keyfini çıkarmak için serbest zaman. Saat 17:00’ de limandahazır olunuz. (Transfer taleplerinizi bildiriniz). Kos’ tan 18:00’ de kalkacak Hızlı Katamaran ile ile hareket ve saat 18:20’de Bodrum`a varış. Estamos hizmetlerinin sonu.


Kos adasının sahilleri uzun ve temiz kumsallarla bezelidir. Birbirinden güzel plajların bulunduğu, Kardemena, Kefalos, Tigaki, Antimachia, Mastihari, Marmari ve Pyli gibi koylar, en bilinenleridir.
 Turist ve kültür merkezi Kos adası, beyaz badanalı binalar ve pek çok restoran ve gece kulüplerine sahiptir.Mutlaka görülmesi gereken yerler arasında 2400 yıl önce Hipokrat’ın öğrencilerine ders verdiği söylenen Hipokrat ağacı ve 1800 yıllık leopar, aslan ve yunus gibi deniz canlılarının eşsiz motiflerinin bulunduğu Casa Romana’yı sayabiliriz. Ayrıca Kos Adası’ndaki arkeoloji müzesinde Hipokrat”ın heykeli bulunmaktadır.

Bunun yanı sıra Kos Adası, dükkânları ve sokakları ile oldukça hareketli, zengin ve renkli bir adadır.

Fiyatlar
İlave Ücretler
Seyahat Sigortası20 €
Vize Ücreti120 €

Yunanistan 2018 yılı itibari ile otellerde oda başına, müşterilerden çıkış esnasında tahsil edeceği yeni bir Gecelik Şehir Vergisi uygulamasına başlamıştır. Bu vergiler acente tarafından otele ödenemeyeceği için paket programlarımıza dahil edilememektedir. 
Gecelik Şehir Vergisi:
1* ve 2* oteller için gecelik 0,50 € ,
3* oteller için gecelik 1,50 €,
4* oteller için gecelik 3,00€ ve 
5* oteller için gecelik 4,00€ olmak üzere yolcularımız tarafından otelde çıkış sırasında ödenmesi gerekmektedir

Detaylar

DAHİL OLAN HİZMETLER
* Bodrum-Kos-Bodrum Hızlı Katamaran
* 1 gece seçilen otelde konaklama
* 1 sabah kahvaltısı ( apart oteller hariç )
* Türk Liman vergileri
* TURSAB Zorunlu Seyahat Sigortası

DAHİL OLMAYAN HİZMETLER
* Vize ve yurtdışı çıkış harcı 50 TL
* Öğle ve akşam yemekleri
* Rehberlik
* Liman-otel-liman transferi
* 65 yaş üstü yolcular için ilave edilecek olan 3 Euro Sürprim

TURA AİT BİLGİLER
Fiyatlar Euro bazındadır. Türk Lirası fiyatlar ödemenin gerçekleştiği gün geçerli olan döviz kurlarına bağlı olarak farklılık gösterebilir.
Yukarıda yazan fiyatlar, iki kişilik odada kişibaşı konaklama halinde geçerli fiyatlar olup single (tek kişi) konaklama için fark uygulanacaktır.
Yunanistan Umuma Mahsus Pasaport için Schengen vizesi uygulamaktadır, en az 6 ay geçerli pasaportunuz ile birlikte vize evraklarını web sitemizden görebilirsiniz. YEŞİL PASAPORT için vize gerekmemektedir. Pasaportunda Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti giriş damgası olanların Yunanistan’a girişine izin verilmemektedir. Böyle bir durumda oluşacak iptalden acentamız sorumlu tutulamaz.
Lütfen feribot saatlerinden 1 saat önce pasaport ve gümrük işlemleri için limanda olunuz.
Feribot saati değişikliklerinden veya iptallerinden acentamız sorumlu değildir. *Kötü hava ve deniz şartları sebebiyle seferler iptal edilebilir. Bu iptallerden doğabilecek ulaşım, konaklama ve yiyecek giderleri de dahil olmak üzere hiçbir masraf veya olumsuzluğun sorumluluğu şirketimize ait değildir.
Programımız sadece feribot bileti + otel rezervasyonu şeklinde münferit olup herhangi bir rehberlik hizmeti içermemektedir.
TL ödemelerinde ödeme günündeki Merkez Bankası euro satış kuru dikkate alınır. Fiyatlarımız NAKİT ÖDEME için geçerlidir.